Szállítás: 

Cégünk teljes körű megoldást nyújt Önnek jakuzzi szállításban és mozgatásban. A jakuzzi szállítás leglényegesebb része a helyére emelés, hogy Ön pontosan ott és úgy tudjon kikapcsolódni, ahogyan megálmodta. Hívja bátran munkatársunkat, hogy álmai jakuzziját mihamarabb otthonában élvezhesse!

Beüzemelés:

A jakuzzi közvetlen vízbekötésére nincs szükség, elegendő 25 méteren belül egy vízcsatlakozási pont (kerti vagy belső csap). A víz feltöltésére felülről, a szűrőházon keresztül egy tömlő segítségével történik. Megfelelő vízkezelés mellett a vízcsere kb. 3-4 havonta esedékes. A víz leengedése a jakuzzi alsó részén kialakított csőcsatlakozón keresztül lehetséges.

A hidromasszázs medence bekötéséhez szükséges vezetéknek közvetlen és folytonos, megszakításmentesnek, kapcsoló és toldás nélküline kell lennie! (1 fázis esetén 3×4 mm2-es, MT vagy MCU kábel, 3 fázis esetén 5×2,5 mm2-es MT vagy MCU kábel). A vezeték a jakuzzi alatt, csak az alapzatba előzetesen beépített védőcsőben helyezhető el. A kábelre közvetlenül TILOS a medencét ráhelyezni!

Amennyiben az áramvételezési és a medence helye között nagyobb a távolság mint 30 m, úgy 3 fázis esetén is 4 mm2-es vezetékre van szükség!
Az elektromos vezeték hosszát a jakuzzi vezérlő felőli oldalának aljától + 3 m ráhagyással kell kialakítani!

Az elektromos kiépítés (érintésvédelmi relé, kismegszakító, vezeték) megvalósítása a megrendelő feladata!